Poziv „Jačanje bilateralne suradnje s Norveškom u Zelenoj tranziciji“ otvoren je do 28. studenoga 2022. godine

stu 10, 2022 | EU Projekti Natječaji i Pozivi, EU Pozivi

bilateralne suradnje

Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Jačanje bilateralne suradnje s Norveškom u području zelene tranzicije“ („Strengthening bilateral cooperation with Norway in Green transition“), koji je Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, u funkciji Nacionalne fokalne točke za Financijski mehanizam Kraljevine Norveške i financijski mehanizam Europskog gospodarskog prostora, objavilo 14. listopada 2022. godine i dalje je otvoren te je rok za podnošenje projektnih prijava 28. studenoga 2022. godine do 16 sati.

Poziv ukupne vrijednosti 500.000,00 eura financiranih sredstvima Fonda za bilateralnu suradnju potiče bilateralne inicijative u području Zelene tranzicije javnih tijela i institucija te nevladinih organizacija s područja Republike Hrvatske i Kraljevine Norveške.

Prihvatljivi prijavitelji i partneri su javni subjekti, nekomercijalne i nevladine organizacije osnovane kao pravne osobe u Hrvatskoj ili Norveškoj, odnosno subjekti koji spadaju u sljedeće kategorije:

  • tijela državne uprave te regionalne i lokalne vlasti
  • sveučilišta, istraživačke i znanstvene organizacije
  • ostale javne ustanove
  • nevladine organizacije, komore i strukovna udruženja

 Više informacija o Pozivu te načinu prijave možete pronaći na sljedećoj poveznici. 

Izvor: Ministarstvo razvoja
Poveznica: https://razvoj.gov.hr/vijesti/poziv-jacanje-bilateralne-suradnje-s-norveskom-u-zelenoj-tranziciji-otvoren-je-do-28-studenoga-2022-godine/5081