Održana dvodnevna radionica “Smijeh je lijek” u sklopu projekta “Pričam ti priču”

sij 21, 2023 | Županja

smijeh je lijek

U organizaciji HMRR održana je dvodnevna radionica “Smijeh je lijek” koja je za cilj imala postići to da mali sudionici, djeca od 1. – 4.razreda OŠ uz smijeh, zabavu te čitanje šaljivih tekstova prilagođenih njihovoj dobi, uvide kako nisu sve knjige ozbiljne tematike.

Drugi dan ove radionice iskoristili su za otkrivanje knjiga na temu dječjih i društvenih igara. Jedna od posebno zanimljivih igara koje su pronašli među koricama, bila je igra crtanja životinja pomoću brojeva u čemu su se mali sudionici rado okušali. Pronašli su i neke pomalo već zaboravljene igre koje su još njihovi djedovi i bake igrali kao djeca. Uz igru, smijeh, čitanje i analizu pročitanog završili smo ovu veselu priču.

Hrvatska mreža za ruralni razvoj nastavit će druženje na novim radionicama različitih tematika kako bi povećali interes za čitanjem i otkrivanjem predivnih svjetova u koje nas knjige mogu odvesti.

Radionica “Smijeh je lijek” aktivnost je EU projekta “Pričam ti priču” kojeg je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Hrvatska mreža za ruralni razvoj – HMRR je mreža udruga osnovana 2007. Povezujemo organizacije civilnoga društva u Hrvatskoj u svrhu zajedničkog djelovanja, partnerstva i prijenosa znanja s vizijom poboljšanja uvjeta za kvalitetan život u ruralnim područjima. Mreža danas ima 43 člana.

Izvor:
Poveznica: